loading...
وطن آوا | سایت تفریح و دانلود
smg بازدید : 267 شنبه 07 آذر 1394 نظرات (0)

طرز تهیه نان گاتا , نانی خوشمزه برای عصرانه

طرز تهیه نان گاتا , نانی خوشمزه برای عصرانه

کنجد به میزان لازم
زرده تخم مرغ و زعفران (جهت رومال) بمیزان لازم
شیر یک دوم پ
بیکینگ پودر یک چهارم ق چ
خمیر مایه نصف ق چ
کره 250 گرم
آرد بمیزان لازم حدود نیم کیلو
نمک یک چهارم ق چ
تخم مرغ 3 عدد

نان گاتا یا به قول بعضیا کاتا یه نان بین المللی هست و بیشتر توی آمریکا و ارمنستان تهیه میشه .نان خوشمزه ای هست و خیلی تغییرات میشه توش داد.این نان برای افرادی که در تهیه خمیر مشکل دارن خیلی مناسبه چون طرز تهیش به نسبت سایر نانها خیلی سادست.

طرز تهیه نان گاتا

طرز تهیه:
 تخم مرغها رو نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا سرد نباشن بعد اونها رو داخل ظرف مناسب بشکنید و با شیر و خمیر مایه مخلوطش کنید. بعد کره نرم شده را که قبلا از یخچال بیرون گذاشته اید و خرد کرده اید را اضافه کنید و با قاشق مخلوط کنید.
آرد با بیکینگ پودر و نمک را حد اقل 3 بار الک می کنیم و کم کم به مواد بالا اضافه میکنیم و ورز میدهیم.

طرز تهیه نان گاتا

کمی آرد روی میز میپاشیم و خمیر را روی میز انداخته وخوب ورز میدهیم تا خمیر یکدست شود وتا زمانی که به دست نچسبد ورز میدهیم. اگر لازم بود در حین کار کمی آرد هم اضافه کنید. سپس خمیر رادر کاسه تمیز میگذاریم وسلفون میکشیم نیم ساعت میگذاریم استراحت کند.
بعد از استراحت خمیر را به اندازه های کوچک چانه میگیریم (این مقدار را به چهار قسمت تقسیم کنید).
خمیر را به چهار قسمت مساوی تقسیم کنید 

طرز تهیه نان گاتا

خمیر رو مجددا باز میکنیم. نباید نازک باشد و به حالت گرد وردنه میکشیم. از مغزی مخصوص گاتا وسط خمیر گذاشته دور خمیر را مانند بقچه جمع میکنیم. دوباره با دست کمی فشار میدهیم تا کمی پهن بشه. در سینی فر با فاصله میچینیم و میذاریم برای نیم ساعت دیگه استراحت کنه.
طرز تهیه مغز نان:

1)شکری:
یک لیوان آرد را تفت بدید و بعد از خنک شدن نصف لیوان شکر را به آن اضافه کنید و در آخر 100گرم کره نرم را به آن اضافه کنید تا مثل خرده نان شود.
2)شکلاتی گردویی:
70 گرم کره را روی حرارت ملایم میگذاریم. 2 قاشق سوپ خوری پودر کاکائو به اون اضافه کنید. وقتی که حل شد از روی حرارت بردارید و به مخلوط 50 گرم آرد تفت داده شده و 50 گرم پودر قند اضافه کنید تا خمیر شود و یک دوم پیمانه گردوی خرد شده هم به این مخلوط اضافه کنید.

خمیر رو مجددا باز میکنیم. نباید نازک باشد و به حالت گرد وردنه میکشیم. از مغزی مخصوص گاتا وسط خمیر گذاشته دور خمیر را مانند بقچه جمع میکنیم. دوباره با دست کمی فشار میدهیم تا کمی پهن بشه. در سینی فر با فاصله میچینیم و میذاریم برای نیم ساعت دیگه استراحت کنه.

طرز تهیه نان گاتا

فر رو هم در این فاصله با دمای 200 درجه روشن میکنیم تا گرم شه. بعد از نیم ساعت استراحت رومال زرده تخم مرغ و زعفران و کنجد رو با برس روی خمیر میزنیم و میزاریم برای حدود نیم ساعت بپزه.

طرز تهیه نان گاتا

طرز تهیه نان گاتا

منبع : آکاایران

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    نظرسنجی
    آیا با راه اندازی انجمن موافقید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1805
  • کل نظرات : 79
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 16
  • آی پی امروز : 23
  • آی پی دیروز : 194
  • بازدید امروز : 323
  • باردید دیروز : 2,904
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 323
  • بازدید ماه : 11,861
  • بازدید سال : 113,043
  • بازدید کلی : 1,552,537