روش تهیه کیک بلوبری،کیکی متفاوت و خوشمزه
مواد لازم:
کره : ۲۲۵ گرم
وانیل : يكچهارم قاشق چایخوری
شکر : ۲۲۵ گرم
تخممرغ : ۴ عدد
آرد : ۳۰۰ گرم
بیکینگ پودر : ۲ قاشق چایخوری
آرد : ذرت ۴ قاشق سوپخوری
شیر : ۱۲۵ میلیلیتر (یکدوم پیمانه)
فیلینگ بلوبری : ۱۵۰ گرم
کرم پاتیسیر : ۱ پیمانه
خامه فرم گرفته : به میزان لازم
بلوبری : به ميزان لازم
طرز تهیه :
۱-فر را با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد گرم کنید و دو قالب را به قطر ۲۰ سانتیمتر چرب نموده و با کاغذ روغنی بپوشانید. سپس کره، وانیل و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.
۲-سپس تخممرغها را یکی یکی اضافه و مخلوط کنید.حالا مخلوط الک کرده آرد، بیکینگپودر و آرد ذرت را همراه با شیر،به طور یکدرمیان درون مایه تخممرغی بریزید و هم بزنید.
۳-حالا این مایه را به طور مساوی، در قالبها بریزید و به مدت تقریبی ۴۰ دقیقه، در فر بپزید.
۴-وقتی که کیکها خنک شدند، آنها را از ارتفاع دو قسمت کنید و روی هر لایه از کیکها، کرم پاتیسیر بمالید و اندکی فیلینگ بلوبری بریزید.
۵-بعد لایههای کیک را روی هم قرار دهید و رو و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته پوشش دهید، روی خامه را با ایربراش رنگ کنید و با بلوبري بيارائيد.
نکته ۱: فیلینگ بلوبری را می توانید از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید.
نکته ۲: طرز تهیه کرم پاتیسیر؛ ۲۵۰ میلیلیتر شیر را بجوشانید.۳ عدد زرده تخممرغ را همراه با ۷۵ گرم شکر و یکچهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا شکل کرم را به خود بگیرد.
۶-حالا۳۰ گرم آرد را به آن اضافه کنید. اینک شیر داغ را به این مایه افزوده و دوباره روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود. کرم را از روی حرارت بردارید.کیسه پلاستیکی را مستقیم روی کرم قرار دهید تا در هنگام استفاده رویه نبندد.
منبع : bamdad.net