روش تهیه نان مغز دار
در این مطلب طرز تهیه نان مغزدار خوشمزه را برایتان قرار داده ایم. امیدواریم مورد استفاده شما قرار بگیرد.
مواد لازم :
مایه خمیر: یک قاشق سوپخوری
آب : یک چهارم پیمانه
شكر: یک قاشق :چایخوری
روغن مایع: یک دوم پیمانه
ماست پرچرب : یک پیمانه
زنجبیل یا هل : یک قاشق سوپخوری
تخم مرغ : 3 عدد
آردبه حدی كه خمیر به دست نچسبد
مواد لازم میانی :
كره : 50 گرم
آرد : 3 قاشق سوپخوری
زعفران حل كرده : 1 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه ی رویه ی نان:
زرده ی تخم مرغیک عدد
روغن مایعیک قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
مایه خمیر، آب و شكر را در ظرفی بریزید و بگذارید ور بیاید.
سپس روغن مایع، ماست، زنجفیل و تخم مرغ را با همزن دستی بزنید تا مایه ی صاف و یک دستی به دست آید.
بعد آرد را به تدریج بیفزائید تا مایه خمیر شود و به دست نچسبد.
حالا خمیر را به مدت 1 ساعت استراحت دهید.
بعد از یک ساعت، هر بار از خمیر به اندازه یک نارنگی بردارید، در وسط آن یک قاشق از مایهی میانی بریزید و آن را با دست شكل دهید.
آنگاه روی میز با وردنه باز كنید و روی آن را قالب بزنید.
سپس با زردهی تخم مرغ و زعفران، روی آنها را تزئین كنید و به مدت نیم ساعت، در فر گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید.
منبع : بیتوته