طرز تهیه چیکن کورما
مواد لازم:
فیله مرغ بدون پوست : ۴ عدد
پنیر خامه ای پرچرب : ۱۸۰ گرم
رب کورما : ۲ قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده : 1 قاشق غذاخوری (به علاوه مقداری برای سرو)
عصاره لیموترش : نصف یک عدد
فلفل چیلی قرمز (بدون دانه و خرد شده) : ۱ عدد
گوجه گیلاسی نصف شده : ۸ عدد
برنج پخته و سالاد، یا سیب زمینی نو و سبزیجات : برای سرو
طرز تهیه :
فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کرده و مرغ ها را در یک ظرف مخصوص فر بچینید. پنیر خامه ای، رب کورما، گشنیز را با هم مخلوط کرده و مقداری از آب لیمو را به آن اضافه کنید. باقی مانده آب لیمو را روی مرغ ها ریخته و مخلوطی که درست کردید را روی آن بزنید. فلفل ها را روی آن پخش کرده و برای ۱۵ دقیقه داخل فر بگذارید.
بعد ظرف را از فر درآورده، گوجه ها را اضافه کنید و دوباره برای ۱۰ دقیقه داخل فر بگذارید.
برای تزیین از گشنیز استفاده کرده و با برنج و سالاد یا سیب زمینی نو و سبزیجات سرو کنید.
منبع : novinzi.com