روش تهیه اسنک مرغ با انبه
مواد لازم :
پیازچه خرد شده : ¼ پیمانه
فلفل سیاه : ¼ قاشق چایخوری
فلفل چیلی خرد شده : 1 تا 2 عدد
انبه پوست کنده و خرد شده : 3 عدد
ران مرغ نان : 6 عدد
سیر رنده شده : 1 حبه
عسل : 2 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط :1 عدد
باگت فرانسوی
طرز تهیه :
1. انبه ها را خرد کنید. در غذاساز یا مخلوط کن آنها را با فلفل له کنید تا نرم و یکدست شوند. در یک قابلمه مخلوط انبه، پیاز، سس باربیکیو، عسل، سیر و فلفل سیاه را بریزید. ران های مرغ را اضافه کنید و به مدت 2.5 تا 4 ساعت با حرارت کم بپزید.
2. مرغ ها را از قابلمه خارج کنید و بعد از خنک شدن استخوان آنها را جدا کنید. با کمک چنگال، مرغ ها را ریش ریش کنید و داخل یک کاسه بزرگ بریزید. انبه باقی مانده را ریز خرد کنید. مرغ ها را روی نان های باگت بگذارید و روی هر کدام یک تکه انبه بگذارید. در آخر آن را با پیازچه تزئین نمایید.
منبع : نمناک