روش تهیه مرغ بریان با سس انار برای شب یلدا
مواد لازم :
آب انار : 1 پیمانه
مرغ کامل : 1 عدد
روغن زیتون خالص
نمک و فلفل تازه ساییده شده
آب مرغ کم نمک : 1پیمانه
آویشن تازه : 1 قاشق غذاخوری
دانه انار : 1 پیمانه
طرز تهیه :
آب انار را درون یک قابلمه کوچک روی حرارت متوسط بجوشانید تا حجم آن به ¼ پیمانه کاهش یابد و آن را کنار بگذارید.
مرغ را از یخچال بیرون گذاشته و به مدت نیم ساعت بگذارید بماند تا هم دمای محیط شود.
فر را روی 225 درجه قرار دهید.
مرغ را با روغن زیتون چرب کرده نمک و فلفل به آن اضافه کنید. پاهای مرغ را به وسیله ی نخ نسوز ببندید و آن را داخل ظرف مخصوص فر بگذارید.
مرغ را درون فر به مدت 50 دقیقه بریان کنید. در اواسط زمان پخت یک بار آن را برگردانید تا همه جای آن طلایی رنگ شود.
سپس آن را داخل دیس قرار داده روی آن را با برس به سس انار غلیظ شده آغشته کنید. اجازه دهید 10 دقیقه بماند.
آب مرغ را داخل ظرف پخت مرغ بریزید.
ظرف را روی گاز بگذارید تا آب مرغ جوشیده شده و حجم آن به نصف برسد.
چربی اضافی مرغ و آب مرغ را جدا کنید، سپس آویشن و دانه های انار را اضافه کرده به همراه مرغ بریان شده سرو کنید.
منبع : تاپ ناز