loading...
وطن آوا | سایت تفریح و دانلود
smg بازدید : 289 جمعه 26 تیر 1394 نظرات (0)

طرز تهیه پیستو مانچه گو یک نوع غذای اسپانیایی

طرز تهیه پیستو مانچه گو یک نوع غذای اسپانیایی

 

مواد لازم :

  روغن مایع یا زیتون: 100 میلی‌لیتر

  پیاز قرمز متوسط: 2 عدد، ساطوری

  سیر: 4 حبه، ورقه‌ورقه

  زیره سیاه: یک قاشق چای‌خوری

  بادمجان قلمی: 3 عدد، نگینی

  گوجه‌فرنگی متوسط: 4 عدد، پوست‌کنده و ساطوری

  کدو متوسط: 3  عدد، نگینی

  فلفل دلمه‌ای قرمز: 2 عدد، ساطوری

  آویشن: یک قاشق چای‌خوری

  سرکه قرمز: 2 قاشق  غذاخوری

  نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

 

روش تهیه:

 نیمی از روغن را در یک تابه روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز و سیر را 5 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود. سپس از تابه خارج نمایید.باقی روغن را هم بیفزایید، حرارت را زیاد کرده و بادمجان و زیره را در آن سرخ نمایید، پس از 8 دقیقه یا هنگامی که بادمجان‌ها روغن به خود جذب کرده و نرم شد، گوجه‌فرنگی را اضافه نمایید. حرارت را کم کنید و صبر کنید تا آب گوجه‌فرنگی تبخیر شود.

کدو، فلفل و آویشن را اضافه کرده و نمک و فلفل غذا را اندازه کنید، پس از 10 دقیقه یا هنگامی که کدوها نرم شد سرکه را اضافه کرده و غذا را سرو نمایید.

 

نکات :

1- در روش سنتی طبخ این غذا سبزیجات را آنقدر می‌پزند تا کاملا له شود.

2- بهتر است فلفل دلمه‌ای‌ها را ابتدا کباب کرده و پوست بکنید، سپس به غذا اضافه نمایید.

3- این غذا را به عنوان اردور و به صورت سرد هم سرو می‌کنند.

 

گرد آوری : بخش آشپزی وطن آوا

منبع : akairan،sitephotos

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    نظرسنجی
    آیا با راه اندازی انجمن موافقید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1805
  • کل نظرات : 79
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 16
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 194
  • بازدید امروز : 50
  • باردید دیروز : 2,904
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 50
  • بازدید ماه : 11,588
  • بازدید سال : 112,770
  • بازدید کلی : 1,552,264