طرز تهیه ناگت مرغ
مواد لازم :
گوشت چرخ شده مرغ |
۵۰۰ گرم |
پیاز رنده شده |
۱ عدد |
پودر سیر و موسیر |
۱ قاشق غذا خوری |
پنیر پیتزا رنده شده |
۱۰۰ الی ۱۵۰ گرم |
سیر رنده شده | ۱ حبه |
آرد سوخاری | به میزان لازم |
نمک و زردچوبه | به مقدار کافی |
روغن | برای سرخ |
طرز تهیه :
آرد سوخاری و پودر سیر و موسیر و زردچوبه را مخلوط کنید . بعد مرغ ، پیاز ، سیر ، پنیر ، نمک و زردچوبه را با هم مخلوط کرده و گلوله هایی از آن را به صورت دلخواهتان در آورید و در آرد سوخاری بغلتانید و در روغن سرخ کنید.
منبع:beytoote