طرز تهیه مربای سیب و زنجبیل
مدت زمان آماده سازی : 15 دقیقه
مدت زمان پخت : 30 دقیقه
کل زمان پخت : 45 دقیقه
مواد لازم :
زنجبیل تازه: 500 گرم
سیب : 500 گرم
آب : 5 لیوان
شکر: 5 لیوان
جوهر لیمو یا آبلیمو : کمی
چوب دارچین : 1 تکه
طرز تهبه:
ابتدا زنجبیل را نازک ببرید یا با رنده درشت رنده کنید و یا در غذاساز بریزید و با آب حدود نیم ساعت بپزید و بعد سیب را به هر شکلی که دوست دارید برش زده به همراه شکر اضافه کنید.
وقتی پخت و قوام آمد، جوهرلیمو یا آب لیمو را اضافه کنید و هم بزنید و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید. می توانید مقدار سیب را به دلخواه زیاد کنید.
منبع : بیتوته