طرز تهیه میرزا قاسمی یک نوع غذای خوشمزه گیلانی
مواد لازم (برای 4 نفر) :
بادمجان متوسط : 6 عدد ( کباب شده )
(یک برش عمیق در بادمجان ایجاد کنید سپس در معرض حرارت مستقیم قرار داده و مدام پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان رسیده و مغز پخت شود)
گوجه متوسط : 3 عدد
سیر : 1 بوته متوسط
تخم مرغ : 3-2 عدد
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
روغن :به میزان دلخواه طرز تهیه :
ابتدا بادمجان را پوست گرفته و با چاقو قطعه قطعه کنید.سپس سیر رنده یا کوبیده شده را به همراه یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه و 3-2 قاشق غذا خوری روغن و کمی نمک با حرارت کم تفت دهید تا طلایی شود.
سپس تخم مرغها را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ و سیر به قطعات نیم سانتی تبدیل شود در این زمان بادمجان را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.گوجه های پوست گرفته و نگینی شده را به بادمجان اضافه کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه با شعله متوسط (با در پوش )کاملا جا بیفتد بعد از پایان 15 دقیقه مواد را کاملا هم زده و با پشت قاشق آنقدر هم بزنید تا بادمجان و گوجه یکدست شود.در این زمان رب را اضافه کنید و مواد را10 دقیقه دیگر هم حرارت دهید تا کاملا جا بیفتددر پایان فلفل را اضافه نمائید اکنون میرزا قاسمی آماده است.میرزاقاسمی هم با نان و هم با برنج میل می شود.
منبع : آکا ایران