loading...
وطن آوا | سایت تفریح و دانلود
smg بازدید : 185 دوشنبه 22 تیر 1394 نظرات (0)

طرز تهیه میرزا قاسمی یک نوع غذای خوشمزه گیلانی


 

مواد لازم (برای 4 نفر) :

بادمجان متوسط : 6 عدد ( کباب شده ) 

(یک برش عمیق در بادمجان ایجاد کنید سپس در معرض حرارت مستقیم قرار داده و مدام پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان رسیده و مغز پخت شود) 

گوجه متوسط : 3 عدد 

سیر : 1 بوته متوسط 

تخم مرغ : 3-2 عدد 

رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری (اختیاری) 

نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم 

 

روغن :به میزان دلخواه طرز تهیه : 

ابتدا بادمجان را پوست گرفته و با چاقو قطعه قطعه کنید.سپس سیر رنده یا کوبیده شده را به همراه یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه و 3-2 قاشق غذا خوری روغن و کمی نمک با حرارت کم تفت دهید تا طلایی شود.

سپس تخم مرغها را به آن اضافه کرده و آنقدر هم بزنید تا مخلوط تخم مرغ و سیر به قطعات نیم سانتی تبدیل شود در این زمان بادمجان را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.گوجه های پوست گرفته و نگینی شده را به بادمجان اضافه کرده و بگذارید به مدت 15 دقیقه با شعله متوسط (با در پوش )کاملا جا بیفتد بعد از پایان 15 دقیقه مواد را کاملا هم زده و با پشت قاشق آنقدر هم بزنید تا بادمجان و گوجه یکدست شود.در این زمان رب را اضافه کنید و مواد را10 دقیقه دیگر هم حرارت دهید تا کاملا جا بیفتددر پایان فلفل را اضافه نمائید اکنون میرزا قاسمی آماده است.میرزاقاسمی هم با نان و هم با برنج میل می شود.

 

منبع : آکا ایران

 

 

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    نظرسنجی
    آیا با راه اندازی انجمن موافقید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1805
  • کل نظرات : 79
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 16
  • آی پی امروز : 39
  • آی پی دیروز : 194
  • بازدید امروز : 562
  • باردید دیروز : 2,904
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 562
  • بازدید ماه : 12,100
  • بازدید سال : 113,282
  • بازدید کلی : 1,552,776