loading...
وطن آوا | سایت تفریح و دانلود
smg بازدید : 483 چهارشنبه 17 تیر 1394 نظرات (0)

طرز تهیه باقلا قاتق

طرز تهیه باقلا قاتق

 

مواد لازم:

لوبیای مخصوص باقلاقاتق :250 گرم

كره :200 گرم

سیر :یك بوته

تخم مرغ :4-3 عدد

شوید خشك :2/1 فنجان یا  شوید تازه : 100 گرم

زرد چوبه :یك قاشق چایخوری

نمك و فلفل :به مقدار لازم

 

طرز تهیه :

لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یك روز قبل آن را خیس می كنیم . سپس پوست آن را می گیریم . سیر را پوست گرفته و خرد می كنیم و با كره كمی تفت می دهیم . باقلای پوست گرفته را اضافه می كنیم و خوب تفت می دهیم . زرد چوبه و شوید را اضافه می كنیم و كمی تفت می دهیم . به باقلا آنقدر آب اضافه می كنیم تا یك بند انگشت روی آن را آب بگیرد . شعله را ملایم كرده و می گذاریم بپزد ، ولی له نشود . نمك و فلفل آن را میزان كرده و 3 عدد تخم مرغ را هم می زنیم و به خورشت اضافه  می كنیم و در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها كمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می كشیم . یكی از تخم مرغ ها را نیمرو كرده و در وسط ظرف خورشت قرار می دهیم .


نکته:

 اگر لوبیای باقلا قاتق را كمی سرخ كنیم ، هنگام پختن له نمی شود .این نوع خورش باید كمی آب داشته و جا افتاده باشد .

 

منبع:tebyan

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نویسندگان
    نظرسنجی
    آیا با راه اندازی انجمن موافقید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 1805
  • کل نظرات : 79
  • افراد آنلاین : 4
  • تعداد اعضا : 16
  • آی پی امروز : 75
  • آی پی دیروز : 194
  • بازدید امروز : 785
  • باردید دیروز : 2,904
  • گوگل امروز : 4
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 785
  • بازدید ماه : 12,323
  • بازدید سال : 113,505
  • بازدید کلی : 1,552,999