طرز تهیه باقلا قاتق
مواد لازم:
لوبیای مخصوص باقلاقاتق :250 گرم
كره :200 گرم
سیر :یك بوته
تخم مرغ :4-3 عدد
شوید خشك :2/1 فنجان یا شوید تازه : 100 گرم
زرد چوبه :یك قاشق چایخوری
نمك و فلفل :به مقدار لازم
طرز تهیه :
لوبیای مخصوص باقلا قاتق را شسته و یك روز قبل آن را خیس می كنیم . سپس پوست آن را می گیریم . سیر را پوست گرفته و خرد می كنیم و با كره كمی تفت می دهیم . باقلای پوست گرفته را اضافه می كنیم و خوب تفت می دهیم . زرد چوبه و شوید را اضافه می كنیم و كمی تفت می دهیم . به باقلا آنقدر آب اضافه می كنیم تا یك بند انگشت روی آن را آب بگیرد . شعله را ملایم كرده و می گذاریم بپزد ، ولی له نشود . نمك و فلفل آن را میزان كرده و 3 عدد تخم مرغ را هم می زنیم و به خورشت اضافه می كنیم و در ظرف را می گذاریم تا تخم مرغ ها كمی سفت شوند و سپس آن را در ظرف می كشیم . یكی از تخم مرغ ها را نیمرو كرده و در وسط ظرف خورشت قرار می دهیم .
نکته:
اگر لوبیای باقلا قاتق را كمی سرخ كنیم ، هنگام پختن له نمی شود .این نوع خورش باید كمی آب داشته و جا افتاده باشد .
منبع:tebyan