طرز تهیه خورش فسنجان با مرغ
مواد لازم:
مرغ |
1 عدد |
روغن |
150 گرم |
مغز گردو |
750 گرم |
پیاز |
3 عدد |
رب انار | 350 گرم |
گلپر(به دلخواه) | یک چهارم قاشق چایخوری |
زعفران | به مقدار لازم |
نمک | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
مرغ را بپزید . پیاز را رنده و با روغن سرخ کنید . گردو را بکوبید و با پیاز بجوشانید . نمک و زعفران و رب انار را با گردو و پیاز به مرغ پخته شده بیفزایید و شعله را بسیار کم کنید . در صورت تمایل می توانید به رب انار 2 قاشق مربا خوری شکر اضافه کنید و بگذارید خورش به روغن بیفتد . این خورش را با ماهی هم می شود تهیه کرد . در این صورت همه مواد را به شکل بالا تهیه کنید . ماهی را قطعه قطعه ببرید و سرخ کنید و در این مایه قرار دهید تا با حرارت کم بپزد .
در صورت مصرف گوشت چرخ کرده به جای مرغ ، آن را با پیاز رنده کرده مخلوط کنید و به شکل کوفته ریزه در آورید و کوفته ها را در روغن سرخ کنید . به جای گوشت مرغ می شود از مرغابی هم استفاده کرد .
منبع:beytoote